Verzending van uw bestelling
Wij streven ernaar uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Verzending vindt plaats met postnllogopng. De verzendkosten zijn gebaseerd op de tarieven die zijn vastgesteld door postnllogopng . Daarnaast brengen wij nog een bedrag in rekening voor behandeling en verpakking.

Voor bestellingen binnen Nederland kan gekozen worden voor verzending als brief zonder track & trace code (de verzendkosten zijn hierbij afhankelijk van het gewicht) of als brievenbuspakketje met track & trace code (tot 2 kg).

Bestelling buiten Nederland kunnen alleen als pakketje verzonden worden. De kosten zijn hierbij afhankelijk van het gewicht, land van bestemming en aanwezigheid van een track & trace code.

Uw bestelling wordt op eigen risico verzonden. Natuurlijk zorgen wij dat deze met zorg verpakt en verzonden wordt.


Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Let op dat u uw retourzending voldoende frankeert. Het adres waar u uw bestelling naar kunt retourneren staat vermeld op het retourformulier.

Retourzendingen zijn voor uw eigen risico. U dient zelf zorg te dragen voor transport van de retourzending. Wij adviseren u daarom altijd voor een verzendbewijs te zorgen.

Speciaal voor u op maat gemaakte producten
Producten die u via deze webwinkel koopt en voor u, met de door u ingevoerde specificatie gemaakt worden, kunnen niet worden geretourneerd.